PARTNERS

 

BEERZE BIER

Bier met karakter uit de Brabantse Kempen. Beerze Bieren worden gebrouwen volgens familierecepten van brouwerij De Gouden Leeuw uit Vessem, gelegen aan rivier de Beerze.

Brouwersbloed
Met een opa die al bier brouwde stroomt eigenaar Ivo Kaanen het brouwersbloed door de aderen. Als kleine jongen sorteert hij, samen met zijn broers en neefjes, al bierflesjes bij Brouwerij de Gouden Leeuw, toen nog eigendom van zijn oom Piet. Sindsdien is bier zijn passie. Eenmaal volwassen komt hij terecht bij Heineken, waar hij jarenlang deel uitmaakt van het smaakpanel. Als hij in 2005 de Gouden Leeuw overneemt van zijn oom is de brouwerij al lang gesloten. Maar Ivo is vast besloten de brouwerij in zijn oude glorie te laten herleven. Een droom die - zoals het er nu naar uitziet - snel gaat uitkomen.

beerzebier.com

 

 

FLORIS VAN BOMMEL

In 1734, begon mijn bet bet bet bet bet overgrootvader met het maken van schoenen. Handgemaakt! (Klinkt interessant, maar machines bestonden toen nog niet... sterker nog, Amerika's declaration of independence bestond nog niet en Napoleon trok pas 35 jaar later zijn 1e luier aan).

Op dit moment zijn mijn broers Reynier, Pepijn en ik de 9e generatie binnen het familiebedrijf. We maken nog steeds hoogwaardige kwaliteitsschoenen. Dat komt erop neer dat we veel materialen gebruiken en handelingen verrichten waar de gemiddelde schoenproducent hard om moet lachen.

In 1952 benoemde onze koningin ons tot Purveyor to the Royal household by Appointment. Dat vinden we cool.

In 1996 lanceerde mijn vader naast ons klassieke merk 'Van Bommel' het modieuzere 'Floris van Bommel'. Hij claimde ooit mijn naam verzonnen te hebben en vond dat hij dus ook een soort van auteurs- en daarmee gebruiksrecht had. Vanaf 1999 ben ik me ermee gaan bemoeien. Ik heb in die tijd erg veel gehad aan de wijze woorden van William Shatner: "How do I stay so healthy and boyishly handsome? It's simple. I drink the blood of young runaways."

florisvanbommel.com

 

CROSLEY PLATENSPELER

Crosley, opgericht in 1920 door Powel Crosley was het eerste bedrijf dat een betaalbare radio op de markt bracht die bedoeld was voor iedere doelgroep. Voor zeven Dollar had je al een Crosley radio terwijl de meeste radio's in die tijd meer dan 100 Dollar kostten. In 1922 startte Crosley een radiozender voor commerciële doeleinden. In hetzelfde jaar had de radiozender al zo'n 500.000 Watts aan luisteraars uitgezonden. Powel Crosley werd in die tijd ook wel de 'Henry Ford van de Radio' genoemd.

Het wereldberoemde merk Crosley staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit platenspelers. De platenspelers van Crosley zijn uniek in zijn soort. De platenspelers van Crosley hebben een perfecte prijs/kwaliteit verhouding en zijn daarom zeer populair in Europa. Crosley heeft een specifiek kenmerk en dat is dat de platenspelers draagbaar zijn. De draagbare Platenspelers van Crosley hebben het design van een koffer waardoor de platenspeler makkelijk mee te nemen is. 

crosleyradio.com

 

HI-FI KLUBBEN

 Bij Hi-Fi Klubben draait alles om beeld en geluid - we hebben geen koelkasten, koffiezetters of magnetrons. Probeer maar eens je weg te vinden in de dagelijkse dosis aan reclamemateriaal. Je moet wel heel erg veel gelukt hebben - of over zeer veel kennis van zaken beschikken - om in deze brij van grote woorden en loze beloften een juiste keuze te kunnen maken. Laat je niet verleiden tot het maken van een verkeerde keuze; bij ons koop je alleen iets dat je ècht graag wilt hebben.

Als specialist weten we dat smaak en wensen heel persoonlijk zijn, daarom willen we ons niet beperken tot het schuiven van dozen over de toonbank. We hebben ons assortiment met grote zorg samengesteld zodat iedereen kan vinden wat hij zoekt, van rock tot klassiek, van grote vloerluidsprekers tot elegante design oplossingen, variërend van budget-klasse apparatuur tot compromisloze high-end systemen. Onze enthousiaste Hi-Fi Klubben medewerkers hechten er veel waarde aan om voor jou de juiste oplossing te vinden - niet noodzakelijkerwijs de duurste.

hifiklubben.nl

 

MOONBASE CO.

We design focus for startups, creatives, and small business owners.
Moonbase Co. helps you find focus in strategy, communication, and design. We have done this with brands, platforms, websites, webshops, and apps.
We achieve focus by designing with a minimalist approach and always seeking clarity in every element or story.

moonbase.co